cigle

Malo je nesrećan naziv za post, u originalu je na engleskom i zvuči neuporedivo bolje, Bricks. To je ujedno naziv moje nove šeme za traku za kosu. Rad podseća na zidove od cigle, pa otud i naziv.

Traka je, kad malo bolje razmislim, baš zgodna stvar. Ima period u godini kad niti je za kapu, niti je za bez kape, e tu traka stupa na scenu. Bar za mene. Oni što imaju dugačku kosu vezanu u rep, mogu i zimi da nose, jer za kapu je nezgodno!!

Ova traka se može nositi na dva načina u zavisnosti gde se postavi ukrasno dugme. I-cord čini da ima gotov i elegantan izgled. Šemu čini mustra koja se ponavlja, tako da nije komplikovana za izradu, pogodna je i za početnike.

Dekorativno dugme joj daje poseban šarm.

Na stranici Designs možete direktno kupiti ovu šemu, a na stranici Designs & Sevices imate još neke opcije za kupovinu.

A sad malo zabave! Naravno u pitanju je fotografisanje. Ubedila sam druga da me slika kada sam išla kod njega u Smederevo (ista tura slikanja kao i za šal Noćna smena).

Kao što sam tamo napisala dve lokacije su ušle u uži izbor, ali i za ovo slikanje Smederevska tvrđava se pokazala kao pravo rešenje!! Prve slike su sa najviše kote Smedereva, ali kao što se vidi, vreme nam nije išlo na ruku.

A sad Tvrđava, neuporedivo bolje, zar ne!!?

A sada…vreme je da napravite sebi ovaj nezaobilazni aksesoar!!!

Traku sam poklonila mojoj drugarici Snežani od koje sam i dobila interesantno dugme. Za uzvrat me je častila fenomenalnom slikom sa mora!!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Veb-mesto pokreće WordPress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: