giga šorts

Ja sam jedna od onih ljudi kojima je žao da bacaju stare stvari, stalno imam ideje šta mogu od njih da napravim. Jedna od njih je prekrivač od starih majici sa natpisima i slikama. Skupila sam neku količinu, što svojih što bratovih, ali nikako da se svrtim da to i uradim.

Pre neki dan sam odlučila da jednu majicu sa natpisom iskoristim i pretvorim u šorts za mog bratanca. Iskoristila sam bratovu Gigatron reklamnu majicu.

Model sam već koristila ranije kad sam šila trenerku za čovečuljka. Kroj je iz Burde 10/2018, Kid’s Ribbing Waist Pants (veličina 98 cm, za dete od 2-3 god), koji mi se baš dopada i mislim da ću ga još koji put koristiti!! Mada mislim da nije teško i prekopirati postojeći šorts/trenerku koja je taman.

Kad sam se rešila da počnem, šivenje je išlo lako.

Prvo sam postavila kroj na majicu, tako da znak dodje sa stane (veliki znak, mali šorts, nije moglo drugačije!!) i isekla. Ništa lakše!!

Posle je bilo još lakše, par štepova i gotov šorts!! Prvo se sašiju nogavice, a posle se međusobno spoje. Gore sam napravila pojas u koji ću uvući lastiš i proštepala. Dole sam porubila nogavice i to je to!!

giga-sorts-6giga-sorts-1

Ostalo je još samo da model proba, što je odmah i uradio!!!

giga-sorts-na-modelu

Možda bi trebalo da pišem Gigatronu i tražim neko sponzorstvo!!? Šalim se!!

Ali ne šalim se da ću napraviti još šortseva i trenerki po ovom modelu. Imaju veličinu za dete od 5-6 godina, taman dok ne krene u školu će imati u čemu da se igra!!!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Veb-mesto pokreće WordPress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: