texas papuče

Uvek mi je žao da bacim stare farmerke, čuvam ih ne bi li od njih napravila. Imam puno ideja, ali izvedba mi ide sporo.

Prva stvar koju sam napravila su papuče za kuću. Ideju sam naravno našla na internetu, blog i creative ideas, gde možete naći i šemu i detaljno uputstvo za izradu.

Za đonove sam koristila eko kožu, a između đona i gazišta sam ubacila tanak sunđer kako bi papuče bile mekše (ali nisu bile!!!).

denim_slippers-1

Bratu su se dopale, tako da sam mu ih poklonila!

Sad su meni opet trebale papuče, pa sam se odlučila za malko ženstveniji model. Na blogu Laurene Fabrications možete naći besplatnu šemu i detaljno uputstvo. Inače na Etsy-ju šema za ove papuče košta oko 8$, a ako već napravljene papuče od 20-35$ u zavisnosti od veličine!!

Za đon sam koristila eko-kožu, a u unutrašnjost sam stavila neki cvetni materijal (opet neki restlovi koje ko zna zašto čuvam!!). Morala sam dodam heklani cvet od nekih restlova. Za papuče sam prišila po jedno crno dugme i provukla cvet.

Ovo mi je ubedljivo najuspeliji par!!!

denim_slippers-3

Treće papuče koje sam pravila od starih farmerki su mi najneuspelije. Ideja je bila baš dobra (sajt Just imagine), ali mislim da moja izvedba nije baš bila brilijantna. I ovaj par je bio za brata. Na gornji deo papuče sam stavila džepove, đon sam isto radila od eko-kože.

denim_slippers-2

Sledeće na redu su nove papuče za mene, možda neka tašna za drugaricu, prsluk po kom planiram da nešto izvezem, tabure, …. Nebo je granica!!!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Veb-mesto pokreće WordPress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: