A&B rođendanski poklon

U nekoj od maratonskih prepiski, ne znam koja od njih dve je poslala sliku sa komentarom tipa vidi što je ovo fenomenalno i odmah sam znala šta ću im napraviti za rođendane (volim da im pravim slične poklone kao što sam im radila majice ili marame). A evo slike koja im se dopala i koju su na kraju i dobile…

One su veliki fanovi Depeche Mode i Dejva lično (naročito kad skine majicu). Osim što sve pesme znaju, raspolažu zavidnom količinom informacija koja bi im zasigurno obezbedila prvo mesto u nekom DM kvizu, ako ikada bude organizovan. Kada su 2013. godine DM pravili koncert u Beogradu otišla sam sa njima. Bile smo sigurno među prvih 50 koji su došli na Ušće i strpljivo čekali početak. Moram da priznam da je bilo odlično!! One i dan danas pričaju o tom. Evo nas 4 sata pre početka koncerta!!!

depeshe-mode_belgrade-2013

Da se vratim na poklon! Prva ideja je bila da napravim istu sliku, ali sa različitim tekstom. Tražila sam i tražila (imaju toliko tekstova da sam mogla još 100 ovakvih slika da napravim), ali sam na kraju ipak odlučila da iskoristim tekst sa primera i napravim im isti poklon (otud jednina u nazivu posta).

Na internetu sam našla sliku (slika bi trebalo da bude velike rezolucije da bi lepo ispala kada se odštampa na A3). U ilustratoru sam dodala tekst i generalno to je bilo to! Ako je neko zainteresovan da sam sebi napravi ovakav poster, rado ću poslati vektorski fajl.

dave-gahan_poster_5

Kada sam sve pripremila otišla sam u Copy Planet i sa njima dogovorila da odštampaju na peni (10mm, PVC bela mat, kaširanje). Bilo je gotovo za jedan dan!! Cena po komadu je izašla cca 750 din (ovakvi posteri na Etsy-ju su oko 15$).

dave-gahan_poster_6

Dala sam im poklone u isto vreme da im ne pokvarim iznenađenje. Njihovo oduševljenje je bilo neprocenjivo.

Obe su odmah okačile poklone. Bojana na policu među knjige, a Ana se super opsetila i stavila pored ogledala, tako da izgleda kao da ima dva Dejva da je dočekuju svaki put kad uđe u kuću.

Ne znam kako ću ove godine uspeti da nadmašim ovaj poklon??

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Veb-mesto pokreće WordPress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: